Izberite občino
Kamnik
Komenda
Postojna
Pivka

Obvestilo o obratovanju Zbirnega centra Suhadole

Obvestilo o obratovanju Zbirnega centra Suhadole09Apr

Obvestilo o obratovanju Zbirnega centra Suhadole

Spoštovani občani,

zaradi povečanega povpraševanja po oddaji odpadkov v Zbirni center Suhadole, smo se v podjetju Publikus d.o.o. v sodelovanju z Občinsko upravo odločili, da bomo z 11.4.2020 (sobota) ponovno odprli zbirni center, ki bo obratoval v skladu z običajnim urnikom.

Ker smo še vedno v času epidemije koronavirusa velja osnovno navodilo, da se odločite za oddajo odpadkov v zbirni center le, če je to nujno potrebno oziroma, da odpadke do normalizacije stanja zadržite doma. Na ta način boste največ naredili za skupni cilj, to je preprečevanje širjenja virusa. Če se boste vseeno odločili za oddajo odpadkov v zbirni center vas prosimo, da se pri oddaji odpadkov dosledno držite naslednjih navodil:

  1. Vstop na območje zbirnega centra je mogoč samo na poziv zaposlenega. Prosimo vas, da do vstopa počakate pred tehtnico. Na območju zbirnega centra je lahko sočasno samo 1 stranka.
  2. Pri uporabi zbirnega centra morate imeti osebna samozaščitna sredstva (zaščitna maska in rokavice), v nasprotnem primeru vam ne bomo omogočili vstopa na območje zbirnega centra.
  3. Zaposlenemu na varni razdalji – 3 m – sporočite osebne podatke in podatke o pripeljanih odpadkih.
  4. Zaposleni vas bo usmeril k zabojnikom in po potrebi podajal nadaljnja navodila. Komunikacija med zaposlenim in stranko mora vseskozi potekati na varni razdalji (3 m).
  5. Prinašajte le odpadke, ki jih lahko razložite sami oziroma s pomočjo le ene druge osebe, ki pride z vami. Zaposleni v zbirnem centru vam ne bo pomagal pri razkladanju in sortiranju odpadkov.
  6. Predstavniki pravnih oseb in samostojni podjetniki imejte s seboj svoje pisalo, da boste lahko podpisali tehtalni list o pripeljanih odpadkih.
  7. V primeru neupoštevanja predhodnih navodil, vas bomo odslovili in o tem obvestili občinsko oziroma medobčinsko redarstvo.
  8. Doma ne pozabite poskrbeti za higieno rok (umivanje, razkuževanje), hkrati pa upoštevajte tudi ostala samozaščitna priporočila državnih inštitucij.
Prosimo vas za razumevanje!

Pazite nase in na sodržavljane, ostanite doma, skupaj nam bo uspelo!

ZBIRNI CENTER SUHADOLE
Suhadole 101, 1218 Komenda
Poletni obratovalni čas (1. marec - 30. september):
Ponedeljek - Petek: od 6.00 do 19.00
Sobota: od 8.00 do 13.00

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih