Izberite občino
Kamnik
Komenda
Postojna
Pivka

Koliko nevarnih odpadkov smo zbrali v spomladanski akciji v Občini Pivka?

Koliko nevarnih odpadkov smo zbrali v spomladanski akciji v Občini Pivka?17Jun

Koliko nevarnih odpadkov smo zbrali v spomladanski akciji v Občini Pivka?

Spomladanska akcija zbiranja nevarnih odpadkov s premično zbiralnico je uspešno zaključena. V soboto 13.6.2020 smo skupaj zbrali slabi 2 toni nevarnih odpadkov, kar je primerljivo s spomladanskima akcijama v letih 2018 in 2019. Ste pa občani Pivke v prvih petih mesecih leta 2020 v Zbirni center Pivka dodatno oddali še 4 tone in pol nevarnih odpadkov. 

Večje količine oddanih nevarnih odpadkov pripisujemo predvsem dejstvu, da smo se bili državljani v času epidemije koronavirusa primorani zadrževati doma, kar smo izkoristili tudi za čiščenje prostorov, ki bi običajno ostali še nekaj časa nedotaknjeni, številna manjša in večja popravila in še bi lahko naštevali. Pri teh aktivnostih smo nemalokrat naleteli tudi na takšne ali drugačne nevarne odpadke ...

Na tem mestu se zahvaljujemo vsem tistim občanom, ki ste se odločili za oddajo nevarnih odpadkov v okviru organizirane akcije zbiranja in v Zbirni center Pivka, saj ste na ta način omogočili, da bodo nevarni odpadki pravilno in strokovno uničeni in ne bodo zastrupljali našega okolja.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih