Izberite občino
Kamnik
Komenda
Postojna
Pivka

Akcija zbiranja še delujočih aparatov iz gospodinjstev v občinah Kamnik in Komenda

Akcija zbiranja še delujočih aparatov iz gospodinjstev v občinah Kamnik in Komenda17Nov

Akcija zbiranja še delujočih aparatov iz gospodinjstev v občinah Kamnik in Komenda

V prihajajočem Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov pričenjamo s trimesečno akcijo zbiranja še delujočih aparatov iz gospodinjstev, ki bo trajala vse do 29. februarja prihodnje leto. Gre za pilotno akcijo zbiranja po sistemu "od vrat do vrat" v sklopu projekta Life Spodbujamo e-krožno, katerega nosilec je podjetje ZEOS, d.o.o., strokovnjak na področju ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo. Glavni namen akcije je zbrati čim več še uporabnih aparatov, ki jih občani več ne potrebujete oziroma jih želite zavreči in jih oddati naprej v ponovno uporabo ter s tem podaljšati njihovo življenjsko dobo. Posebnost akcije je ta, da bomo aparat prevzeli pri vas in s skrbnim nadaljnjim ravnanjem poskrbeli, da bo aparat v enakem stanju našel novega uporabnika. V akciji lahko sodeluje vsak občan, ki poseduje še delujoči aparat, a ga ne uporablja več in bi ga želel oddati v uporabo komu drugemu.

Brezplačen odvoz še delujočega aparata lahko naročite na naslednje načine:


1) Preko spletnega obrazca v rubriki E-OBRAZCI (klikni na povezavo).
2) Izjemoma preko telefonske številke 01 723 82 42.
3) Preko naročilnice, ki jo boste v fizični obliki prejeli v začetku decembra, skupaj z mesečno položnico.

Spodaj se nahaja elektronska verzija naročilnice, ki jo lahko direktno izpolnite, shranite na svoj računalnik, natisnete in posredujete na naslov Publikus, d.o.o., Suhadole 101, 1218 Komenda, v obliki skena pa na elektronski naslov oc.kamnik@publikus.si.

KLIKNI NA SLIKO!

Po oddaji naročila vas bo kontaktiral administrator, s katerim boste dorekli datum prevzema še delujočega aparata. Celoten postopek naročanja in prevzema je enak tistemu, ki ga uporabljamo za storitev brezplačnega odvoza kosovnih odpadkov.

Pri oddaji vas prosimo, da:

  • oddate samo delujoče aparate, ki jih bo lahko uporabljala še druga oseba,
  • aparate za oddajo pripravite na dan, ki ste ga dogovorili z administratorjem in ne prej,
  • aparate odložite (če je le mogoče) na mesto, ki je zaščiteno pred zunanjimi vplivi (pod streho, nadstrešek, napušč, ...),
  • manjše aparate z dodatki (daljinec, kabel, nastavek) oddate v vrečki oz. drugi primerni embalaži (kartonska škatla, ...).

Če želite izvedeti še več glede sistema ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo, obiščite spletno stran www.zeos.si

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih