Izberite občino
Kamnik
Komenda
Postojna
Pivka

Začasna zbirališča za odpadke iz poplav so zaprta!

Začasna zbirališča za odpadke iz poplav so zaprta!28Aug

Začasna zbirališča za odpadke iz poplav so zaprta!

Spoštovani občani Kamnika in Komende!

Obveščamo vas, da smo tekom vikenda uspešno odstranili vse komunalne odpadke nastale v poplavah iz začasnih zbirališč na območju občin Kamnik in Komenda. Začasna zbirališča Hipodrom Komenda, na travniku v bližini trgovine Ančka v Črni, na travniku pri gostilni Jurček na Krivčevem in na travniku pri Velikem jezu v Spodnjih Stranjah so počiščena in tudi uradno ZAPRTA. Vse občane vljudno naprošamo, da preostale odpadke v lastni režiji pripeljejo direktno v Zbirni center Suhadole, ki obratuje normalno in v katerem je dovolj prostora za sprejem vseh preostalih odpadkov.

V primeru večjih količin gradbenih odpadkov nas prosim kontaktirajte, da se bomo dogovorili za namestitev zabojnika.

Na tem mestu občane še enkrat vljudno naprošamo, da ne odlagate odpadkov na javne površine in ustvarjate vedno nova začasna zbirališča, ampak jih pripeljite v Zbirni center Suhadole, kjer jih bomo ustrezno obravnavali.

BODITE POZORNI! Pravne osebe, ki izvajajo sanacije objektov, so dolžne poskrbeti za gradbene in ostale odpadke nastale pri izvajanju del oziroma mora biti prevzem in končna oskrba teh odpadkov stvar ponudbe za izvedbo sanacijskih del. 
     

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih