Podarili smo Spomin – ločevanje odpadkov je zabavno

V letu 2015 smo izvedli akcijo s sloganom eRačun je Zdrav Razum, s katero smo privabljali uporabnike, da so namesto tiskane verzije mesečnega računa za opravljene storitve ravnanja s komunalnimi odpadki prešli na prejemanje elektronske verzije.

Ena izmed aktivnosti promocijske akcije je bila tudi izdelava prav posebnega Spomina – Ločevanje odpadkov je zabavno, s katerim smo želeli najmlajšim približati način ločevanja odpadkov v njihovi občini. Posebnost spomina je v tem, da posamezen par ne tvorita 2 enaki sliki, ampak ena slika predstavlja način zbiranja odpadka (npr. zabojnik za zbiranje embalaže), druga pa konkreten odpadek (npr. tetrapak). Komplete spominov smo razdelili med vse vrtce, ki se nahajajo na območju občin Kamnik, Komenda, Postojna in Pivka, kjer naše podjetje skrbi za odvoz različnih vrst komunalnih odpadkov. Na spodnjih slikah si lahko ogledate kako so se s spominom spoprijeli otroci, ki obiskujejo Vrtec PivkaVrtec Prestranek in Zasebni vrtec Zarja v Kamniku.

Vrtec Pivka 1Vrtec Pivka 1

Vrtec Pivka 2Vrtec Pivka 2 Vrtec Prestranek 1Vrtec Prestranek 1 Vrtec Prestranek 2Vrtec Prestranek 2 Vrtec Prestranek 3Vrtec Prestranek 3Zasebni vrtec Zarja 1Zasebni vrtec Zarja 2Zasebni vrtec Zarja 2

????????

 

Objavljeno v Obvestila in novice