Promocijska akcija eRačun je Zdrav Razum

V podjetju PUBLICUS, d.o.o., Ljubljana se zavedamo, da sodobno ravnanje s komunalnimi odpadki v prvi vrsti zahteva sledenje načelom trajnostnega razvoja, s poudarkom na preprečevanju onesnaževanja okolja. Hkrati s kakovostnim izvajanjem odvozov odpadkov pa želimo, da bi svoje odgovorno ravnanje do okolja izražali tudi na ravni organizacije kot take.

Eden v vrsti ukrepov za doseganje cilja okolju prijaznega delovanja je uvajanje elektronskega načina poslovanja, konkretno uvedba elektronske verzije mesečnega računa za opravljene storitve ravnanja s komunalnimi odpadki (eRačun). S tem želimo stopiti v korak s časom in se ustrezno odzvati na potrebe sodobne družbe, ki ji nove informacijske tehnologije niso tuje.

* eRačun pomeni, da vam mesečno fakturo za opravljene storitve ravnanja s komunalnimi odpadki namesto v papirni obliki pošljemo v elektronski obliki v vaš elektronski poštni predal (datoteka v pdf formatu).

Da bi bil prehod na eRačun za vas občane kar se da enostaven, smo vzpostavili spletno stran ZelenaPot.com. Tu se nahajajo podrobnejše informacije o akciji in navodilo kaj morate narediti, da boste odslej prejemali elektronsko verzijo računa.

NAŠA PONUDBA:

 

  1. Vse občane, ki boste prešli na eRačun, bomo enkratno simbolično nagradili z enim (1) evrom.
  2. Vsi občani, ki boste prešli na eRačun, boste sodelovali v žrebu za kompostnik v vrednosti 50 EUR. V okviru akcije bomo podelili 500 kompostnikov. Žreb bo opravljen konec leta.

Zgoraj navedeni ugodnosti (1 EUR in sodelovanje v žrebu) veljata tudi za vse tiste občane, ki že imate vzpostavljeno plačevanje preko trajnika in se boste odločili za prehod na eRačun.

POMEMBNO: Vsem občanom, ki se boste odločili za prehod na eRačun priporočamo, da si uredite tudi plačevanje preko trajnika in na ta način prihranite tudi do 20 EUR letno. Za vodenje trajnika ne zaračunavamo nobenih nadomestil oziroma provizije.

VAŠ PRISPEVEK:

 

  • Obiščite spletno stran ZelenaPot.com.
  • Izpolnite in podpišite obrazec Soglasje za izdajo elektronske verzije računa (opcijsko: Izpolnite in podpišite obrazec za trajnik).
  • Izpolnjen in podpisan obrazec pošljite na naslov: PUBLICUS, d.o.o., Ljubljana, Vodovodna cesta 97, 1000 Ljubljana.
Objavljeno v Obvestila in novice